VODENJAK 21. siječnja – 19. veljače

VODENJAK 21. siječnja – 19. veljače

Kada bi neki od horoskopskih znakova morao biti sinonim za ekscentričnost, različitost i osobenjaštvo tada bi to svakako bio vodenjak. Rođen usred zime kojoj proljeće lagano kuca na vrata, vodenjak je jednako nestalan kao i vremenski uvjeti koji karakteriziraju spomenuto doba, s naglaskom na određenu toplinu, jer vodenjak nikako nije hladan i nepristupačan znak, baš naprotiv. Prepoznati ga možete već po samom izgledu, jer voli sve što je drugačije, novo i neobično pa će zato često dati priliku i toliko voljenim inovacijama koje bi drugi odbacili u startu. Jer sve što vam se možda čini nespojivo vodenjak će spojiti na samo sebi svojstven način, a onda za to, budući da je izrazito druželjubiv, snalažljiv i svima zanimljiv tip, prvenstveno zbog tog toliko očitog osobenjaštva, pridobiti i one oko sebe. Ako mu i ne uspije, ništa zato. Vodenjaka, pogađate, baš briga za tuđe mišljenje jer on jednostavno ima svoje. Nije stoga ništa neobično da su mali vodenjaci najnestašniji u vrtićima i da već ondje pokazuju da pravila postoje, a za što drugo nego da bi se kršila.

Različitost se prelijeva kroz sve sfere njegova života, od alternativne medicine i pristupa liječenju pa sve do roditeljstva koje ponajprije počiva na prijateljskom odnosu s djetetom gdje se katkada čak može izgubiti i linija između djeteta i roditelja, ali će djecu odgojiti možda čak i bolje nego neki prizemljeniji znaci.

S obzirom da izrazito cijeni vlastitu slobodu i neovisnost, vodenjak će to isto nesebično pružiti i svojemu partneru bez trunke drame ili ljubomore. Vi mu s druge strane možete u potpunosti vjerovati, ne zato jer vodenjak nije sklon prevari, nego iz razloga što ako se ista i dogodi to neće biti ni zbog čega nego da bi probio barijeru postavljene društvene norme i eto probao nešto drugačije isključivo znatiželje radi jer je… drugačiji.

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=aquarius